Laatste nieuws van 2014

Gepost 02/02/2015

11 oktober was ik als coach aanwezig op Hippisch Centrum Montfoort om daar Kim Verhoeff, Robin Scholten, Petra van Kesteren en Angelique Hensbergen te begeleiden. Er werden prijzen en punten gereden maar wat me het meest is bijgebleven was wat er gebeurde in de 2de proef van Petra van Kesteren; na het binnenkomen en groeten was Utah uit het niets stokkreupel en heeft Petra direkt afgegroet. Ik kan jullie inmiddels vertellen dat na heel veel onderzoeken en een periode van revalidatie helaas vorige week besloten is om Utah van haar pijn te verlossen.

 

19 oktober hebben Rachel Klooster en ik deelgenomen aan de selectiedag van de Mac Rider Cup. Het was gezellig en een leuke ervaring maar we werden beiden niet geselecteerd.

 

14 november heb ik mijn verjaardag Vip gevierd. In plaats van op de tribune had ik gezellig met nog 10 andere lieve mensen een Vip kaart gekocht voor Utrecht's Got Talent. Voor mij een bijscholing maar ook opengesteld voor overige geinteresseerden. Het was een informatieve avond, goed georganiseerd en ook zeker erg gezellig.

 

29 november heb ik mijn lieve vriendinnetjes Noelle Dolmans en Celise Spelt geholpen om prachtige friezen te verhuizen naar hun nieuwe onderkomen in Utrecht. Na al die jaren samen te zijn geweest moesten ze nu ieder in een andere groep en dat leverde wel wat lawaai op maar inmiddels voelen ze zich ook daar ieder prima op zijn plek.

 

7 december heb ik mogen ervaren hoe het is als schrijver van een Grand Prix jurylid. Ik mocht dit doen bij Karin Retera tijdens een subtop wedstrijd in Ermelo en heb er veel van geleerd.

 

Sinds 8 december neem ik lessen bij Lotje Schoots. Nadat ik een aantal trainers geprobeerd had vond ik bij Lotje wat ik wilde toevoegen aan mijn training en dit gaat tot op heden erg goed.

 

14 december streden mijn meiden van de lessen bij de Brederoderuiters om de titel tijdens het Kerstconcours. Ze reden een keurige proef en zagen er leuk uit. Dit leverde een 3de plaats op.

 

21 december hebben Disco en ik ons debuut gemaakt in de klasse M2 en dit leverde 2 winstpunten en een 1ste en een 2de prijs op.