Het gaat goed met mijn lesklanten

Gepost 07/10/2014

17 september kreeg ik een leuk bericht van Anne Simone Vervest want op een doordeweekse avondwedstrijd had ze 184 en 182 punten gereden en daar waren we heel blij mee. De trainingen zitten wel degelijk in de lift en ook de lessen gaan goed. We kunnen Whenever nu steeds meer aan elkaar gaan rijden en dan is het altijd leuk als de jury het ook zo ziet.

 

19 september ben ik weer op cursus geweest. Deel 3 van de cursus Sportmassage paard is van start gegaan en begin 2015 zal ik examen gaan doen. Ik ben super enthousiast en heb er zo veel zin in om straks proffessioneel aan de slag te gaan, zeker omdat de paarden en eigenaren zo positief reageren op de (oefen)behandelingen die ik nu al geef.

 

Sinds 26 september help ik een oude bekende weer met haar nieuwe paard. Leonie van der Stok die ik een paar jaar geleden met haar Wer hielp is nu met een nieuw/jong paard aan de slag gegaan en riep mijn hulp weer in. Erg leuk om met deze combinatie te werken want in de 2 lessen die we gedaan hebben, hebben we al mooie dingen gezien.

 

27 september was ik als coach aanwezig op de wedstrijd in Oudewater. Petra van Kesteren, Rachel Klooster en Maaike Littel reden alle 3 onder mijn begeleiding naar winstpunten en prijzen. Het was mooi weer, gezellig en met de winstpunten erbij zeker niet voor niks.

 

3 oktober was ik als coach aanwezig op de wedstrijd bij Stal Groenraven in Houten. Daar maakte Robin Scholten haar debuut met Undercover in het Z1. De eerste proef was nog wat onwennig omdat Robin toch wel erg zenuwachtig was. Ze kregen daarvoor 194 punten. De tweede proef werd veel beter gereden, de spanning was daar behoorlijk afgenomen en dit resulteerde in een 1ste plaats met 216 punten. Trotse ruiter, trotse ouders en een hele trotse juf! Ook Deveny Ringeling startte daar in het Z1 en reed 2 nette proeven. Aandachtpunt blijft de afwerking maar het geheel zag er goed uit en gelukkig werd ook Deveny beloond met een winstpunt.

 

4 oktober was ik als coach aanwezig op de NRPS Subli Cup bij de KNHS in Ermelo. Kim Verhoeff verscheen daar met Dalton aan de start bij zowel het B springen als de L1 dressuur. Het kampioenschap B springen wist ze op haar naam te schrijven en bij de dressuur werd ze 2de. Ook Denzelle Ringeling verscheen in beide disciplines aan de start maar had de vorm niet helemaal te pakken. Al met al was het een dag van vroeg opstaan, mooi weer, overwinningen, teleurstellingen en vooral veel sportiviteit en gezelligheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook Maaike Littel ging die dag op wedstrijd, in Moordrecht en maakte haar debuut in de klasse M2....ze deed dit met 2 oranje linten en 180 en 178 punten. Jullie snappen wel dat ik wederom super trots ben om deze combinatie!

 

5 oktober was ik als coach bij de West Stichtse Ruiters om Rachel Klooster en Angelique Hensbergen te begeleiden. Rachel had na de vorige wedstrijd doelen gesteld en deze heeft ze zeker behaald in de proeven die ze reed. Angelique debuteerde met Discover in de M1 en reed twee prima proeven. De kop is eraf en het smaakt zeker naar meer. Helaas voor de meiden zat er een enorm zuinige jury en bleven de winstpunten uit maar dat mocht de pret niet drukken want wij waren zelf super tevreden.