4 Clubkampioenen

Gepost 16/09/2014

Bij de Brederoderuiters werd afgelopen zaterdag gestreden om het clubkampioenschap. De deelnemers rijden een dressuurproef, springen een parcours en tot slot speel je spel. Het was Rosan Willemse met Queenie die er met het kampioenslint en de beker vandoor ging bij de categorie pony's en paarden. Gefeliciteerd Rosan, de woensdagavondjuf is ook trots op je...net als je vader die het als eerste of Facebook had staan ;-) Er was ook een kampioenslint voor Michelle Theben Terville. Zij mocht zich clubkampioen springen noemen. Ze vormt nog niet zo lang een combinatie met Cas als bijrijder van Danielle van der Greft maar de resultaten liegen er niet om, ze doen het goed samen.

 

 

 

 

 

 

Ook bij de Beschopper Ruiters werden afgelopen weekend de clubkampioenschappen verreden. Anne Simone ging er vandoor met de titel clubkampioen dressuur paarden en Robin Scholten clubkampioen dressuur pony's. Meiden, gefeliciteerd!

 

 

Denzelle Ringeling en ik zijn druk met het maken van een proef voor een kur op muziek en trainen verder keihard door om de klasse M1 de baas te kunnen. Afgelopen vrijdag heeft ze voor de 2de keer M1 gestart en ookal was ze zelf niet zo tevreden, de jury gaf haar 2x 176 punten en daaruit kan ik alleen maar opmaken dat ze er toch echt wel tegenaan zit om een wintpunt te rijden en het dus echt niet zo slecht gaat. Twilight slaat in de proef nogal eens dicht en kruipt dan achter het been. Dit is erg lastig maar niet onoplosbaar. Kom op Denzelle, je kan het!

 

Kim Verhoeff ging afgelopen zondag ook met haar 2 toppers op pad. Zelf reed ze fijnere proeven dan de vorige keer maar de punten vielen helaas lager uit. Dalton kreeg nog wel 1 winstpuntje maar met Vivaldi moest ze het doen met het goede gevoel. De trainingen zitten weer in de lift. Na een kort uitstapje naar even weer wat basiswerk gaan de oefeninen en de verzameling weer beter en zien we weer ruimte voor groei en dat komt ook wel weer in de wedstrijden.