Erkend leerbedrijf

Zo veel nieuws te melden

Clara's TOPPERS dag 5 november 2016

Aanbieding: Pakket van 3x proeven trainen

Titel van nieuwe bericht

Even voorstellen: Anne Uijtewaal en Safier en nog meer info

Lang niet bijgewerkt....gelukkig omdat het erg druk is en niet omdat er niks te melden is.

Wedstrijd in Groot Ammers 10-10-2015 was succesvol

Gepost 13/10/2015

Nadat ons Z1 debuut een paar weken geleden goed verliep maar net niet winstpuntwaardig was hebben we ons afgelopen weekend toch bewezen. De jury vond de proeven 'mooi' en 'keurig' en beloonde deze dan ook met 2x oranje en 218 en 219 punten. Discover is nu dus een officieel Z paard!

Niet alleen Disco en ik maar ook El-yaira en haar Showgirl waren succesvol. Zij debuteerden die middag in de klasse L2 en namen ook 2x oranje en zelfs 3 winstpunten mee naar huis.

Lees de rest van deze post »

Veel nieuws te melden.....lees snel verder....

Gepost 24/09/2015

Om te beginnen wil ik een nieuwe privelesklant voorstellen.....Leonie Rosenboom. Deze jonge amazone was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde graag de overstap maken van de pony's naar de paarden.

We gingen op zoek naar een allround paard want Leonie wil naast de dressuur ook graag springen. Na het bekijken van een aantal paarden viel de keus op de 8 jarige Carlo (Apollo x Riant). Inmiddels staat deze knappert op Stal Rosenboom en zijn we gestart met de lessen. Het is een lieve schat, een echte knuffelkont met af en toe een beetje pubergedrag maar een goed hart. We werken hard aan het opbouwen van een band en de basisdressuur en hopen begin 2016 wedstrijden te gaan rijden.

 

 

 

Verrassing!

Vind ik in mijn tuin onder de tafel een mooi pakketje...maak hem open...spannend...en dan een heel lief kaartje met een bedankje voor alle goed hulp...en een mooie mok met heerlijke thee van BLOND...gekregen van Leonie van der Stok en Jack...wat lief!!!

Een jaar geleden zijn we gestart met lessen op de toen 3 jarige (net zadelmakke) Jack en nu 2 weken geleden startte zij haar 2de wedstrijd in de L1. Wat gaat zo'n jaar dan snel en wat zijn ze een mooi setje geworden. Ook Leonie haar zus, Colinda Klever, heb ik een aantal lessen op Jack gegeven, ook zij heeft meegewerkt aan de ontwikkelingen van Jack.

 

Leonie is 20 weken zwanger van haar tweede kindje en besloot om Jack te verkopen. De verkoop ging super snel en Jack staat inmiddels in zijn prachtige stal in Waalwijk bij een nieuw trots baasje. Missie volbracht wat mij betreft! Lekker gaan genieten van je zwangerschap Leonie en daarna van jullie 4-koppige gezinnetje en je weet....als het dan weer gaat kriebelen ben je welkom.

 

Ook de eerste officiele lesklant in de samenwerking met Stal Rosenboom is een feit! Sterre van Tergouw, een lief 4 jarig meisje is met heel veel plezier gestart met de intoductielessen op Pipo. We maken vooral veel lol en ontwikkelen daarmee het ruitergevoel en werken aan de band tussen ruiter en paard zowel ernaast als erop.

Naast Sterre zijn er nog meer starters en staat de teller inmiddels op 5 klanten. Gezellig hoor Esmee Klever, Sanne Overbeek, Angelique van Tergouw-Druppers en Amanda ten Have dat jullie bij ons komen lessen. Ik hoop jullie veel te leren en het plezier van paarden(rijden) te laten beleven.

Lees de rest van deze post »

Samenwerking met Stal Rosenboom en Paardendekenwasserij Montfoort