Lang niet bijgewerkt....gelukkig omdat het erg druk is en niet omdat er niks te melden is.

Gepost 02/02/2016

De samenwerking met Stal Rosenboom loopt als een trein. Er rijden inmiddels al 18 enthousiaste leerlingen op de pony's. De mond tot mond reclame en de zomerfair hebben veel klanten opgeleverd. Om te kunnen uitbreiden heeft Stal Rosenboom mij een enorm fijn voorstel gedaan en daarmee komt een droom uit...ik krijg mijn eigen stal met 4 boxen!! Ik ben zo trots en blij met wat er allemaal speelt.

14 november heb ik Don Remo (San Remo x Nourejev) aangekocht. Deze ruin is talentvol maar heeft nog zeer weinig ervaring en we zijn hem met veel beleid aan het opleiden. Angelique en Colinda rijden hem onder mijn begeleiding en we ervaren hem als nuchter, leergierig en werkwillig. Het doel is om hem in het voorjaar uit te gaan brengen.

Discover doet het goed in de wedstrijden. We trainen dressuurmatig hard aan de wissels om straks een mooie Z2 proef neer te kunnen gaan zetten. Ook het springen gaat goed. Hij heeft inmiddels 2x een rondje L gesprongen met beide keren een winstpunt.

Mijn leerlingen boeken ook allemaal goed progressie en presteren bovengemiddeld op wedstrijden en kampioenschappen. Ook de niet wedstrijdruiters werken tevreden aan hun doelen.