1 juni 2015 staat voor STARTEN!

Gepost 01/06/2015

Gelukkig ben ik nog altijd erg enthousiast over mijn privélesklanten en de combinaties die ik begeleid bij de Brederoderuiters welke allemaal op hun eigen niveau erg goed hun best doen en mooie doelen bereiken. Hiervoor houd ik ook met veel plezier mijn ORUN diploma up-to-date met bijscholingen van de KNHS.

En heel trots ben ik dat ik, na een opleiding van 1,5 jaar, afgelopen maart mijn diploma Sportmassage Paard behaald heb. Per 1 juni zal ik officieel van start gaan als Sportmasseur voor paarden. Ik heb nu voldoende ervaring opgedaan en al een aantal paarden kunnen helpen beter in hun vel te zitten en ook betere prestaties te leveren.


Tevens ben ik naast het uitbreiden van mijn diensten verhuisd naar een andere stal, te weten; Stal Rosenboom te Benschop. Na een aantal prettige gesprekken met hen waarin ik mijn toekomstplannen en ideeën heb gedeeld waren we beiden erg enthousiast en heb ik besloten hier mijn bedrijfsmatige activiteiten verder te ontplooien. Bij deze wil ik uiteraard de Familie Van der Panne in Benschop bedanken voor de goede jaren op hun prachtige accommodatie.

Dankzij de verhuizing naar Stal Rosenboom kan ik in de nabije toekomst ook de volgende diensten aanbieden:

  • Privéles voor klanten van buitenaf op Stal Rosenboom

  • Meerdaagse trainingen (met verblijf voor paard en ruiter)

  • Meerdaagse trainingen in combinatie met Sportmassage voor het paard (met verblijf voor paard en ruiter)

  • Lessen op een huurpaard of -pony

  • De mogelijkheid om een paard of pony geheel of gedeeltelijk te huren

  • Informatieve en/of creatieve clinics/bijeenkomsten omtrent paarden

  • Opvangen en/of trainen van paarden voor derden

  • En nog veel meer ideeën en mogelijkheden

Tot slot kan ik nog melden dat ik Z1 mag gaan starten met Discover. Met zijn 1.80 meter, 7 jaar en nog volop in ontwikkeling is dat een mooie mijlpaal waar we rustig verder naartoe gaan werken.


Vragen, of wil je meer informatie en prijzen? Aarzel niet om contact met me op te nemen!